[UKUUG] [TitleIndex] [WordIndex

Et WikiNavn er et sammensat ord hvor hver "stavelse" har stort begyndelsesbogstav. WikiNavne bliver automagisk til henvisninger til WikiNavnets side. Hvad der helt præcist er et "stort" og et "lille" bogstav defineres i opsætningen, standardopsætningen burde fungere med UTF-8 tegn (tal håndteres som små bogstaver).

Når du klikker på den fremhævede sidetitel (f.eks. WikiNavn på denne side) vil du se en liste over alle sider med lænke til den nuværende side. Dette virker selv for sider som endnu ikke er oprettet.

Et spørgsmålstegn foran en lænke eller en afvigende præsentation i gråt betyder at siden endnu ikke er defineret: du kan vælge spørgsmålstegnet eller sidenavnet for at tilbyde din definition af begrebet (f.eks. DenneSideEksistererIkke). Hvis du vælger en sådan lænke vil du se en standardside du kan redigere. Først når du har gemt siden vil den reelt blive oprettet. En liste over alle sider som endnu ikke er oprettet men henvist fra andre sider er på ØnskedeSider.

For at undgå et WikiNavn, f.eks. hvis du ønsker at skriver ordet WikiNavn uden at lave en lænke til siden, kan du bruge en "tom" fed-notation (en notation af seks enkelt-citationstegn) som her: Wiki''''''Navn. Alternativt kan du bruge den kortere notation "``" (to "backticks"), f.eks. Wiki``Navn.

/!\ På nogle Wiki'er kan siden SenesteRettelser henvise til samme side som denne lænke: senesterettelser. Dette gælder særligt for Windows and Mac OS X systemer fordi de normalt ikke skelner imellem store og små bogstaver.


2016-04-12 21:50