[UKUUG] [TitleIndex] [WordIndex

WikiKotiSivu on henkilökohtainen sivu WikiWikiWebissä. Voit lisätä omalle sivullesi esimerkiksi yhteystietosi ja muuta tietoa, jonka sallit muiden nähtäväksi. Kotisivun on tarkoitus kuulua omistajan hallittavaksi, joten olethan huolellinen, jos muokkaat toisten henkilöiden kotisivuja.

Kun luot oman kotisivusi, lisää sivun loppuun merkintä KategoriaKotiSivu, kuten tämän sivun alalaidassa. Kun sivu kuuluu kategoriaan, se pysyy hyvin järjestyksessä.

Otathan huomioon, ettei toisten henkilöiden kotisivuja tulisi muokata. Voit toki jättää viestin toiselle henkilölle kotisivun kautta, se hoituu parhaiten lisäämällä sivulle neljä alaviivaa ja viestisi seuraavasti:

WikiKotiSivun luominen

Luo itsellesi kotisivu käyttäen toista seuraavista tavoista:

* Napsauta sivun ylälaidassa näkyvää käyttäjätunnustasi. Mikäli tunnuksesi ei näy ylälaidassa, se johtuu siitä ettei käyttämäsi ulkoasuteema sisällytä käyttäjätunnusta ylälaitaan.

* Vaihtoehtoisesti käytä SivuHakua. Kirjoita alimpaan hakukenttään käyttäjätunnuksesi (otathan isot ja pienet kirjaimet huomioon!) ja napsauta Siirry sivulle -painiketta.

Luo kotisivusi käyttäen KotiSivuPohjaa.

Muokkaa kotisivusi mieleiseksesi. Yleensä kotisivulla ilmoitetaan nimi ja yhteystiedot. Käytä Esikatselu- tai Oikolue-painiketta tarkastaaksesi sivullesi luodun sisällön. Mikäli kotisivusi on mielestäsi valmis, napsauta Tallenna-painiketta.


KategoriaKotiSivu


2016-04-12 21:50